Din ekspert til professionelle tryksager

Pekema er leverandør af grafiske løsninger til små og store virksomheder samt private og offentlige institutioner. Vi leverer alle typer tryksager og etiketter, og vi styrer processen fra idé til færdigt produkt.

Vi hjælper dig naturligvis med brevpapir, visitkort og kuverter, og har du brug for en medspiller i den kreativitet proces ved mere komplekse opgaver, som kræver høj faglighed og viden, er du også kommet til det rigtige sted.

Samtidig er vi skarpe til at hjælpe med logistikken for de virksomheder, der har behov for lagerstyring og distribution af deres tryksager og etiketter.

CSR.jpg

Grafisk CSR-kodeks

Pekema A/S har tiltrådt Grafisk CSR-kodeks, som er målrettet den grafiske branche, og som Grakom og HK/Privat har udarbejdet sammen. Kodekset skal være med til at udstikke rammerne for en standard og en praksis omkring social ansvarlighed for fremstilling af grafiske produkter og serviceydelser - både nationalt og internationalt.

Den grafiske branches CSR-kodeks tager udgangspunkt i FN Global Compacts ti principper, men er gjort mere handlingsorienteret til den grafiske branche.

Læs mere om Grafisk CSR-kodeks

AAA_2017.jpg

Styr på økonomien

Pekema A/S er blandt de 2% af danske virksomheder, som har opnået den fornemme AAA rating. Ratingen gives til virksomheder med en solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi er stolte over at kunne vise omverdenen, at vi driver en sund forretning, og tilhører gruppen af de mest kreditværdige virksomheder i Danmark.

FM-aftalen.jpg

Statens Indkøbsaftale

I Danmark er der fem godkendte leverandører af standard kopi- og printydelser til statslige virksomheder og institutioner.
Pekema er en del af PRinfo, som er én af disse fem leverandører, og vi lever op til de krav om miljø, kvalitet og økonomi, som kræves i det offentlige.

I daglig tale omtales denne aftale som SI-aftalen. Kontakt os gerne for yderligere information.

En_del_af_Prinfo2017.png

Pekema - en del af PRinfo samarbejdet

PRinfo Denmark er en landsdækkende kæde af grafiske kommunikationsvirksomheder, der har mange sammenfaldende ydelser. Virksomhederne i samarbejdet leverer alt fra strategisk rådgivning, grafisk design og markedsføring til analyser, miljøvenlige tryksager og et bredt udvalg af web-baserede løsninger.

PRinfo-kæden består af 30 virksomheder og beskæftiger i alt over 500 medarbejdere.

Hos Pekema giver samarbejdet adgang til Danmarks stærkeste netværk af faglige ressourcer og kompetencer. Det giver merværdi for os og vore kunder.

gl-logoer.png

Branchens stærkeste trekløver

Pekema A/S er drevet af tre stærke kapaciteter inden for den grafiske branche; Finn Kristensen, Jens Lindhardt og Flemming Andersen. Ejerne har alle rødder i grafiske branche med en samlet erfaring på 50+ år.

Ejerne gennemførte 1. juli 2014 et planlagt generationsskifte og management buy-out og fusionerede datterselskaberne Pekema BarCom as & Flemming Andersen A/S med Pekema A/S.

flytning-kort.png

Nye omgivelser

Efter 14 år i Herlev flyttede Pekema til nye omgivelser i Egedal Kommune. Vi glæder os til at byde dig på en kop kaffe, samt vise dig spændende løsninger i vores showroom.

Vores adresse er:
Pekema A/S
Dam Holme 14-16

3660 Stenløse