Din ekspert til professionelle tryksager

Pekema er leverandør af grafiske løsninger til små og store virksomheder samt private og offentlige institutioner. Vi leverer alle typer tryksager og etiketter, og vi styrer processen fra idé til færdigt produkt.

Vi hjælper dig naturligvis med brevpapir, visitkort og kuverter, og har du brug for en medspiller i den kreativitet proces ved mere komplekse opgaver, som kræver høj faglighed og viden, er du også kommet til det rigtige sted.

Samtidig er vi skarpe til at hjælpe med logistikken for de virksomheder, der har behov for lagerstyring og distribution af deres tryksager og etiketter.

CSR.jpg

Grafisk CSR-kodeks

Pekema A/S har tiltrådt Grafisk CSR-kodeks, som er målrettet den grafiske branche, og som Grakom og HK/Privat har udarbejdet sammen. Kodekset skal være med til at udstikke rammerne for en standard og en praksis omkring social ansvarlighed for fremstilling af grafiske produkter og serviceydelser - både nationalt og internationalt.

Den grafiske branches CSR-kodeks tager udgangspunkt i FN Global Compacts ti principper, men er gjort mere handlingsorienteret til den grafiske branche.

Læs mere om Grafisk CSR-kodeks

AAA_2017.jpg

Styr på økonomien

Pekema A/S er blandt de 2% af danske virksomheder, som har opnået den fornemme AAA rating. Ratingen gives til virksomheder med en solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi er stolte over at kunne vise omverdenen, at vi driver en sund forretning, og tilhører gruppen af de mest kreditværdige virksomheder i Danmark.

FM-aftalen.jpg

Pekema A/S på Statens Indkøbsaftale

Innovation, kvalitet og god kunderådgivning står ikke i modsætning til effektivitet. Det beviste Pekema A/S ved, endnu en gang, at blive udvalgt som leverandør på Statens Indkøbsaftale for trykkeri-, kopi- og printydelser.

Vinderne af Moderniseringsstyrelsens trykkeriudbud er netop blevet offentliggjort og Pekema A/S blev via deltagelse i PRINFO-samarbejdet én af de blot tre leverandører på den ny aftale. Tildelingskriteriet var laveste pris.

Læs mere her
En_del_af_Prinfo2017.png

Pekema - en del af PRinfo samarbejdet

PRinfo Denmark er en landsdækkende kæde af grafiske kommunikationsvirksomheder, der har mange sammenfaldende ydelser. Virksomhederne i samarbejdet leverer alt fra strategisk rådgivning, grafisk design og markedsføring til analyser, miljøvenlige tryksager og et bredt udvalg af web-baserede løsninger.

PRinfo-kæden består af 14 virksomheder og beskæftiger i alt over 300 medarbejdere.

Hos Pekema giver samarbejdet adgang til Danmarks stærkeste netværk af faglige ressourcer og kompetencer. Det giver merværdi for os og vore kunder.