Grafisk Trykhed – en selvfølge hos os

Med stor erfaring inden for den grafiske branche har vi i Pekema et kodeks for, hvordan vi driver virksomhed og hvordan vi agerer overfor kunder.

Vi kalder det Grafisk Trykhed.

Under denne overskrift gemmer der sig en række værdier, som vi arbejder ud fra hver dag året rundt.

Frem for alt lever vi op til vores aftaler med dig og indfrier dine forventninger som en seriøs grafisk sparringspartner. Vi sikrer en ensartet høj kvalitet på dine tryksager med service og effektiv logistik.

Grafisk Trykhed er samtidig et personligt, engageret og professionelt samarbejde, der gavner dig og din virksomhed.

Så på bundlinjen betyder Grafisk Trykhed for dig som kunde, at du undgår ærgrelser og i stedet får glæden ved et kvalitetsprodukt leveret til tiden.

Grafisk Trykhed er …

  • Kompetent og professionel grafisk rådgivning
  • Stor grad af fleksibilitet og forandringsvillighed
  • Ensartet høj kvalitet
  • Vi holder, hvad vi lover
CSR.jpg

Grafisk CSR-kodeks

Pekema A/S har tiltrådt Grafisk CSR-kodeks, som er målrettet den grafiske branche, og som Grakom og HK/Privat har udarbejdet sammen. Kodekset skal være med til at udstikke rammerne for en standard og en praksis omkring social ansvarlighed for fremstilling af grafiske produkter og serviceydelser - både nationalt og internationalt.

Den grafiske branches CSR-kodeks tager udgangspunkt i FN Global Compacts ti principper, men er gjort mere handlingsorienteret til den grafiske branche.


Læs mere om Grafisk CSR-kodeks

ISO__FSC_stor.jpg

ISO og FSC® certificeringer

Pekema har valgt at lade sig ISO 9001, ISO 14001 og FSC certificere, som et led i vores fortsatte bestræbelser på, at være en seriøs grafisk samarbejdspartner for dig og din virksomhed.

Læs mere om:

ISO 9001

ISO 14001

FSC

AAA_-_gjort_mindre.jpg

Styr på økonomien

Pekema A/S er blandt de 2% af danske virksomheder, som har opnået den fornemme AAA rating. Ratingen gives til virksomheder med en solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi er stolte over at kunne vise omverdenen, at vi driver en sund forretning, og tilhører gruppen af de mest kreditværdige virksomheder i Danmark.