Laboratorie etiketter til alle formål

Vi leverer alle former for etiketter, printer- og stregkodeudstyr til brug i det moderne laboratorium. Derudover producerer vi UN 3373 Diagnose prøvekuverter, Sagsbind/sagsmapper og laboratorie- og hospitalsblanketter.

Vi laver totalløsninger til kliniske forsøg. Bl.a. randomiserings- kuverter, kits, etiketter og pakning. Printet med fortløbende nr. og stregkoder mm.

I vores PrintServicebureau laver vi Covid19 Corona testlabels med fortløbende stregkoder.

Køb dine etiketter færdigtrykte og nummereret, eller print dem selv med en af vores software løsninger. Se også vores Stregkodekopi system.

Vores erfaring er baseret på dialog med laboranter, bioanalytikere og andre brugere.

 • Stregkode etiketter
 • Cryorør etiketter
 • Fryse etiketter
 • Autoklaveetiketter
 • Eppendorfrør
 • Dymo compatible labels
 • Indikator etiketter
 • Patient armbånd
 • Pipette labels
 • Cryocool labels
 • Nummererede etiketter
 • Freeze labels til -80°C.
 • Karantæne/frigivet
  etiket
 • Journal nr. etiketter
 • Etiketter med kopi
 • Hospitalsetiketter
 • Cryo labels til -196°C.
 • Forseglingsetiketter
 • Clinical trials labels
 • 3-delte Microplade stregkodeetiketter
 • BarSeal Sealingtapes
Laboratorie_2D_kode.jpg

Etiketter til mærkning af cryo- og eppendorfrør

Etiketter til Cryo rør der tåler –80 og –196 gr. °C., autoklave- og indikator etiketter. Etiketter med fortløbende nr., etiketsæt til studier. ”Karantæne- og frigivet” etiketter. Journal nr. etiketter. 3-delte Microplade stregkodeetiketter, BarSeal™ sealingtape og meget mere

Laboratorie_system_etiket_800x548.jpg

Gør arbejdsgange enkle

Slå flere funktioner og etiketter sammen i én etiket. Vi kalder det for ”System- og funktions etiketter”. Ikke alle kender denne mulighed. Ofte er det muligt at gøre arbejdsgange mere sikre og enkle. Lad os hjælpe jer med at gennemgå jeres ”etiket forretningsgange”.

Labfolder_forsidebillede.jpg

Etiketter til mærkning af cryo- og eppendorfrør

Etiketter til PCR-rør og Cryo rør der tåler –80 og –196 gr. °C., autoklave- og indikator etiketter. Etiketter med fortløbende nr., etiketsæt til studier. ”Karantæne- og frigivet” etiketter. Journal nr. etiketter. 3-delte Microplade stregkodeetiketter, BarSeal™ sealingtape og meget mere

Vampyr_label_1_med_ramme.png

Vampyr labels til koniske PCR-rør

Er der for lidt plads til barcoden på den lige del at røret, så har vi løsningen. En specielformet etiket med én eller to "tænder" giver mere plads at printe på, uden det går ud over håndteringen af røret. Findes i kvaliteter der tåler -80°C. og i Cryo kvalitet der tåler flydende kvælstof –196°C. til +110°C.

Cryolabels_til_frosne_prover.jpg

Etiketter til om-mærkning (re-labelling) af frosne prøver

Vi har en etiket med en helt speciel udviklet lim, der gør dig i stand til at sætte nye etiketter på frosne prøverør. Etiketten kan påsætte prøver ved -80°C. og herefter genindfryses ved 196°C.

Etiketter_til_autoklavering_640x480_m_ramme.jpg

Etiketter til autoklavering og temperature fra -60°C. til +150 °C.

Vi har standardetiketter og vi laver kunde tilpassede løsninger bl.a. med indikator. Etiketterne kan anvendes i dampautoklaver og tåler sterilisation ved 130°C. og 30psi tryk. etiketterne kan anvendes på glas, metal og plastik. Fås i hvid og nogle str. i farver.

Hospitalsblanketter640x480.JPG

Hospitals- og Study blanketter

Fra etiketter til blanketter er der ikke langt i vores verden. Vores ekspertise og know-how gælder også udformning, trykning og levering af hospitals- og laboratorie blanketter.

Vi trykker blanketter med integrerede etiketter og fortløbende stregkoder med mere. Vi kan rådgive om udformningen af din blanket og hjælpe dig med at vælge de rigtige materialekvaliteter så dine etiketter eksempelvis ikke falder af under håndtering, transport eller i fryseren.

Clinical_trials_SSI.jpg

Study- & Clinical trials Kits

Vi kan hjælpe med “hele pakken” af materialer når der skal laves studier. Eks. Randomiseringskuverter med variable data, brugervejledninger, stregkodelabels, posters og dagbøger.

Vi kan ligeledes hjælpe med Logistik & forsendelse af opgaven.

Hør os også om trækpapir til PKU-kort. FTA-kort og Dried blood spots.

Pekema_Cryolabel_Dymo_compatible_640x480.jpg

Cryolabel til Dymo labelwriter

Vi har nu også muligheder for at levere etiketter til de populære Dymo Labelwriter printere. Ikke kun almindelige papirlabels, men også special etiketter der tåler helt ned til -196 C.

Bestil i webshoppen
P1010421.JPG

UN3373 prøvekuverter

UN3373 prøvekuverter

Clinical_trials_SSI.jpg

PrintService bureau

Ønsker du ikke selv at anskaffe udstyr til at printe dine stregkodelabels, eller der det en kompleks og tidskrævende opgave, så kan vi printe for dig. Vi har hjulpet mange kunder med spændende print- og etiketløsninger.

Sagsmapper_stor.JPG

Sagsbind og hospitalsmapper

Printer- og stregkode løsninger til brug i laboratoriet

Vi har stor erfaring med at løse konkrete problemstillinger indenfor mærkning og udskrivning af stregkodelabels. Løsningerne anvendes blandt andre på Klinisk Mikrobiologiske og Biokemiske afdelinger på landets sygehuse samt en række privatejede laboratorier.

IMAG7940.jpg

Kopiér en original med trådløs scanner

Med vores Stregkodekopi system!

Scan stregkoden på en journal, en prøve, en rekvisition, en pipette eller andet, og du får en etiket (eller flere) printet ud med de samme data her og nu. Enkelt praktisk og effektivt.

Her vist er løsningen vist med Zebra desktop printer og en trådløs stregkodelæser.

Godex_1_797x648.jpg

Populær Stand-Alone printerløsning

Er pc´en i vejen, eller har du blot brug for en enkel og pladsbesparende løsning, til at kunne printe og kopiere etiketter?

Her vist er løsningen vist med Godex printer med display til valg af template og stregkodescanner i stativ.

Så kontakt os, og hør mere om vores populære Stand-Alone printerløsninger.
TSC-225_Kopiprinter_system_QR_797x648.jpg

Kopiér en original

Med vores Stregkodekopi system!

Scan stregkoden på en journal, en prøve, en rekvisition, en pipette eller andet, og du får en etiket (eller flere) printet ud med de samme data her og nu. Enkelt praktisk og effektivt.


Her er løsningen vist med en TSC printer, vi tilbyder også løsningen med Zebra desktop printere.

Løsningen kan tilpasses individuelt.